Petre Iacob: Asfaltările continuă în Popești-Leordeni - acum este rândul străzii Echinoctiului

Odată cu finalizarea ultimului tronson asfaltat din Strada Mirăslău, autoritățile locale din Popești-Leordeni își continuă eforturile de modernizare a infrastructurii rutiere în zonă. Într-un pas important pentru conectarea întregii rețele de străzi la artera principală, se desfășoară lucrări de asfaltare care vor facilita accesul locuitorilor și vor îmbunătăți condițiile de trafic. 

Într-o postare pe pagina personală de facebook, primarul orașului Popești Leordeni, domnul Petre Iacob, a declarat:

Strada Echinoctiului asfaltata pana in Strada Miraslau
Odata cu finalizarea ultimului tronson asfaltat din Str. Miraslau, conectam rand pe rand prin asfaltare, toate strazile cu acces la aceasta artera principala.
Spre bucuria celor mutati de curand in zona, saptamana trecuta a venit randul strazii Echinoctiului, pe al carei tronson abia dezvoltat d.p.d.v urbanistic, nu exista decat piatra."

Spre satisfacția locuitorilor, care au remarcat progresele în dezvoltarea urbanistică a localității, săptămâna trecută a venit rândul Străzii Echinocțiului să fie asfaltată. Tronsonul acestei străzi, care anterior era acoperit doar cu piatră, a fost inclus în programul de modernizare, contribuind la creșterea calității vieții în zonă și la crearea unui mediu urban mai confortabil.

Aceste eforturi demonstrează angajamentul autorităților locale în îmbunătățirea infrastructurii și în oferirea unor condiții de viață mai bune pentru comunitatea locală din Popești-Leordeni.

strada Echinoctiului