Contact

Bine ati venit pe site-ul agentiei imobiliare Sud Imobiliar Expert Concept , agentia imobiliara numarul 1 in Popesti Leordeni.

Noi nu suntem niciodata prea ocupati pentru a va raspunde la telefon sau e-mail. Sunati-ne la oricare dintre numerele de telefon de mai jos sau trimiteti-ne un e-mail cu cererea dumneavoastra. Cu siguranta vom gasi in baza noastra de date o proprietate care sa fie pe masura dorintelor si exigentelor dumneavoastra.

Daca doriti sa vedeti cu ochii dumneavoastra cine sunt cei de la capatul firului sau sa consultati “pe viu” baza noastra de date va asteptam la un ceai sau o cafea la sediul nostru din Popesti Leordeni. Putem merge impreuna sa vizionam oricare dintre locuintele aflate pe site-ul nostru.
Avand agenti cu experienta de aproape 20 de ani in imobiliare, mii de tranzactii rezidentiale intermediate, oferind de-a lungul timpului consultanta pentru unii dintre cei mai mari dezvoltatori din Zona de Sud, multe dintre proiecte fiind reprezentate in regim exclusiv de catre noi, putem afirma fara niciun fel de exagerare ca suntem una dintre cele mai mari agentii imobiliare din Zona Metropolitana de Sud!
Este suficient sa ne contactati folosind datele de mai jos, sau prin intermediul formularului de contact.

Odată cu apăsarea butonului “TRIMITE" vă daţi acordul ca toate datele completate în formularul de mai sus să fie stocate în condiţii de siguranţă de către compania noastră cu scopul de a fi contactat ulterior.