Apollo Residence Berceni

Bine ați venit în Apollo Residence Pasarela Berceni, un proiect rezidențial ce redefinește conceptul de locuire urbană, oferind o combinație armonioasă între arhitectura organică, facilități premium și poziționare avantajoasă în proximitatea orașului.

Conceptul nostru distinct, #RoomInovation, se reflectă într-un spațiu multifuncțional care îți permite să-ți personalizezi locuința conform necesităților și dorințelor tale. Indiferent dacă visezi la un birou acasă, la spații de joacă pentru copii sau la o oază de relaxare, Apollo Residence devine mediul potrivit pentru a-ți transforma imaginația în realitate.

Tipuri de apartamente disponibile:

Proiectul nostru se remarcă prin apartamentele premium, un complex format din 480 de unități locative și peste 9000 mp de spații comerciale. De acestea, 651 mp sunt situate la parterul imobilului, iar restul sunt dispuse într-un rază de 100 m față de clădire.

Oferim peste 1200 de locuri de parcare în întregul complex, inclusiv 400 de locuri destinate exclusiv zonei comerciale, și generoase spații verzi totalizând 5537 mp. Street Mall-ul nostru adăpostește un hipermarket, farmacii, restaurante, cafenele și magazine specializate, oferind o gamă variată de servicii la doar câțiva pași de tine.

 

Acces si localizare

Accesul este facilitat atât din Strada Popești Vest, în apropierea pasarelei, cât și din Strada Miraslau. Regimul de înălțime al blocurilor este de S+P+9E, iar fiecare bloc este echipat cu lift Schindler pentru 8 persoane, ajungând până la subsol.

Ne preocupăm de confortul locuitorilor noștri, astfel încât utilitățile vor fi contorizate individual, iar încălzirea în pardoseală UPONOR asigură o climă interioară plăcută. Contribuim activ la protejarea mediului înconjurător prin integrarea panourilor foto-voltaice în proiect, asigurând astfel energie verde.

 

Finisaje

Finisajele interioare sunt selectate cu atenție pentru a satisface cele mai exigente gusturi, de la tavanul realizat cu sistemul brevetat BARRISOL, până la aparatele de aer condiționat și videointerfonul incluse în preț. Complexul cuprinde 90 de apartamente, inclusiv 9 studiouri, 72 apartamente cu 2 camere și 9 apartamente cu 3 camere.

Apollo Residence Berceni nu este doar un loc de locuit, ci un spațiu unde fiecare zi poate fi transformată într-o experiență deosebită. Street Mall-ul cu spații comerciale la parterul clădirii găzduiește restaurante, completând oferta de servicii și facilități disponibile la tine acasă.

Pentru confortul absolut, conceptul "MOVE-IN READY" îți oferă posibilitatea de a achiziționa un apartament complet mobilat, utilat și amenajat de către designerii noștri, pentru o mutare fără efort din partea ta.

 

 

Apollo Residence Pasarela Berceni este nu doar un proiect imobiliar, ci un mod de viață modern și dinamic. Începe-ți calatoria în această comunitate primitoare, unde calitatea vieții începe acasă.

Termenul de finalizare este stabilit pentru mai 2024.

 

Schite

Pentru detalii suplimentare și pentru a face parte din această comunitate inovatoare, contactează echipa noastră de vânzări la 0762.958.569 sau scrie-ne la florin@sudimobiliarexpert.ro