Primarul Popești Leordeni anunță că s-a dat startul modernizării Străzii Mirăslău

Primarul Orașului Popești Leordeni, domnul Petre Iacob, anunță că s-a dat startul modernizării străzii Mirăslău

Lucrările de reabilitare a arterei rutiere Strada Solstițiului - Strada Mirăslău, în plină desfășurare în orașul Popești Leordeni

În Popești Leordeni, au început lucrările de reabilitare a uneia dintre cele mai importante artere rutiere din zona vestică a orașului. Primul tronson care a intrat în reparații capitale este legătura între Str. Solstițiului și Str. Mirăslău, iar autoritățile se angajează să finalizeze asfaltarea acestuia până la finalul săptămânii în curs.

"Am pornit lucrările la cea mai importantă arteră rutieră din vestul orașului.
Primul tronson intrat în reparații capitale îl reprezintă legătura între Str. Solstițiului și Str. Mirăslău și va fi asfaltat până la finalul acestei săptămâni." a declarat domnul Petre Iacob, primarul Orașului Popești-Leordeni

Reabilitarea acestui tronson este parte a unui efort mai amplu de modernizare a infrastructurii rutiere din municipiu, având în vedere importanța vitală a acestei artere pentru circulația locală. Locuitorii din zonele traversate de acest tronson se bucură de începerea lucrărilor, anticipând îmbunătățiri semnificative în condițiile de trafic și accesibilitate.

Autoritățile locale promit că vor monitoriza cu atenție progresul lucrărilor și vor asigura ca intervențiile să fie realizate într-un mod eficient și rapid, minimizând disconfortul pentru rezidenți și șoferi. Odată finalizată asfaltarea acestui tronson, se așteaptă ca circulația să fie fluidizată și sigură, contribuind la dezvoltarea infrastructurii urbane a orașului Popești Leordeni.