HILS Brauner

HILS Brauner, o oază de eleganță și confort în inima sectorului 3 al Capitalei.

Situat pe Strada Victor Brauner, la doar 600 de metri de stația de metrou Nicolae Teclu și în imediata apropiere a unei zone comerciale în plină expansiune, acest ansamblu rezidențial reprezintă cu adevărat viitorul locuibil al Bucureștiului.

 

Tipuri de apartamente disponibile:


Cele 8 blocuri ce formează complexul HILS Brauner găzduiesc un număr impresionant de 1336 de unități locative, disponibile în diverse variante de compartimentare: de la garsoniere rafinate și studiouri moderne, la apartamente spațioase cu 2 și 3 camere. Această diversitate reflectă atenția noastră la necesitățile individuale ale clienților noștri, asigurându-ne că fiecare rezident găsește apartamentul perfect adaptat stilului său de viață.

  • 342 garsoniere; 
  • 453 apartamente de 2 camere;
  • 221 apartamente de 3 camere;
  • 12 duplexuri cu 4 camere.

Schite apartamente

Localizare si avantajele zonei

Amplasarea strategică a ansamblului oferă rezidenților acces rapid la o gamă variată de magazine și puncte de interes. De la nume consacrate în domeniul mobilierului și bricolajului, precum IKEA, Leroy Merlin și Dedeman, la hypermarketuri de încredere cum ar fi Metro, Auchan, Kaufland și Lidl, și până la magazine specializate în articole sportive și jucării, cum ar fi Decathlon și Jumbo, HILS Brauner pune la dispoziție o experiență urbană completă.

Pentru cei care apreciază verdele, complexul dispune de spații verzi amenajate, oferind o oază de liniște și relaxare în mijlocul agitației urbane.

Problema parcărilor în București este cunoscută, iar la HILS Brauner am luat măsuri pentru a facilita acest aspect. Blocul de parcări, cu demisol, parter, 8 etaje și terasă, asigură fiecărui rezident un loc de parcare propriu, oferind astfel confort și comoditate.

Finisaje si materiale folosite

Calitatea construcției este o prioritate, iar compartimentările între apartamente și spațiile comune sunt realizate cu diafragme și zidărie de cărămidă de tip Porotherm. În interiorul fiecărui apartament, pereții din gips-carton pe structură metalică asigură un mediu termic și fonic optim.

Finisajele interioare reflectă standardele ridicate ale ansamblului, inclusiv tâmplărie din profile PVC germane GEALAN, feronerie MACO MULTIMATIC din Austria și geam termoizolant de la branduri de renume precum SAINT-GOBAIN, GLAVERBEL sau GUARDIAN.

Ușile de intrare și interioare, marca Pinum, adaugă un plus de eleganță și securitate fiecărui apartament, cu detalii precum structură metalică, panouri melaminate și feronerie de calitate.

Idei amenajare

Modalitati de achizitionare

La HILS Brauner, îți oferim opțiuni flexibile de achiziție. Alege acum și poți beneficia de discounturi personalizate în funcție de valoarea avansului achitat. Pentru cei care doresc un sistem de plată în rate, HILS Development vine în întâmpinarea ta cu un plan personalizat, cu un avans de minim 30% și o perioadă de rambursare de până la 5 ani.

Dacă preferi varianta creditării bancare, avem o divizie internă de intermediere credite, pregătită să te asiste în tot acest proces.

 

Contacteaza biroul de vanzari

Descoperă HILS Brauner – locul unde luxul urban se întâlnește cu confortul modern, oferindu-ți o experiență de locuire excepțională în inima Bucureștiului. Pentru detalii suplimentare, sună-ne la 0762.958.569 sau scrie-ne la florin@sudimobiliarexpert.ro.