Despre noi

Sud Imobiliar Expert are in portofoliu o gama variata de apartamente, case, vile si terenuri din zona de sud a Bucurestiului si din orasul Popesti-Leordeni.  Avem in reprezentare cele mai importante ansambluri rezidentiale din Berceni, Soseaua Oltenitei, Soseaua Metalurgiei, Zona Metropolitana a Bucurestiului si Popesti Leordeni. Va punem la dispozitie cea mai mare baza de date de terenuri din aceasta zona.

 

Cine suntem?

 

Suntem o echipa formata din persoane care au acumulat, in timp, foarte multa experienta in piata imobiliara. Am invatat in toti acesti ani ce este important pentru cumparatorul de locuinte. Am invatat in primul rand sa ii oferim acestuia ce are nevoie cu adevarat, si nu ceea ce cred cei din jur ca are nevoie. Am invatat sa respectam personalitatea fiecaruia dintre oamenii cu care vorbim si am invatat sa tratam cu acelasi respect fiecare persoana cu care intram in contact. Sa nu fiti suprinsi daca atunci cand veti veni in biroul nostru veti fi intampinati cu o cafea calda intr-o atmosfera prieteneasca, similara mai degraba unei intalniri prietenesti, decat unei intalniri de afaceri. In spatele acestei atitudini sta un profesionalism bazat pe multa experienta, iar atentia pentru fiecare detaliu este o regula cu care ne mandrim.

 

De ce Sud Imobiliar Expert?

 

Pentru noi fiecare client este important. Suntem dedicati fiecarui client in parte inca de la primul contact. Va oferim GRATUIT asistenta juridica, asistenta financiara, suportul necesar in vederea pregatirii oricarei tranzactii, consultanta pentru realizarea dosarului bancar atunci cand apelati la un credit, si chiar consultanta in ceea ce priveste constructia si amenajarea unei locuinte. Daca achizitionati un teren prin Sud Imobiliar Expert, noi nu ne inchidem telefoanele odata ce tranzactia a fost finalizata. Va ajutam GRATUIT sa gasiti un arhitect care sa va realizeze proiectul pentru casa dorita. In plus, indiferent daca ati cumparat prin intermediul nostru un apartament, o casa, o vila sau un teren, va oferim in continuare consultanta pentru incheierea contractelor la utilitati.

Nu in ultimul rand, la achizitia oricarui apartament sau a unei vile situate intr-un ansamblu rezidential din oferta Sud Imobiliar Expert, comisionul agentiei noastre este ZERO.

SUD IMOBILIAR EXPERT - IMOBILIARE POPESTI LEORDENI

Apelati acum la SUD IMOBILIAR EXPERT - Agentia imobiliara nr. 1 din Sudul Bucurestiului pentru cea mai buna oferta de servicii imobiliare din zona!