Proiectul "Amenajare drum si parc - Laurentiu Raiciu in Popesti-Leordeni " prinde contur

Primarul orașului Popești-Leordeni, domnul Petre Iacob, a făcut un anunț important pe pagina personală de Facebook, evidențiind unul dintre obiectivele majore ale mandatului său - amenajarea terenului de 12.500 de metri pătrați situat între străzile Dr. Fermei și Laurențiu Raiciu.

"Unul dintre obiectivele importante asumate în acest mandat este amenajarea terenului de 12.500 mp situat între străzile Dr.Fermei și Laurențiu Raiciu.
Dacă vremea ține cu noi, în aproximativ 30 de zile vom dechide procedura de recepție a lucrărilor, și ne vom putea bucura cu toți în această primăvară de o zonă frumos amenajată care va conține:
* Drum de legătură între străzile Dr.Fermei/ Laurențiu Raiciu
* Zonă spații verzi;
* Zone spatii recreaționale copii pe categorii de vârstă;
* Zonă spații recreaționale pensionari;
* Zonă spațiu dedicat animalelor de companie;
* Înființarea a cca. 115 locuri noi de parcare pentru zona respectivă." a declarat dl. Petre Iacob, primarul orașului Popești-Leordeni

Într-o veste îmbucurătoare pentru locuitorii din zonă, procedura de recepție a lucrărilor este programată să fie deschisă în aproximativ 30 de zile, cu condiția ca vremea să rămână favorabilă. Aceasta înseamnă că, în această primăvară, comunitatea se va putea bucura de un nou spațiu public, gândit și amenajat pentru a satisface diverse nevoi și interese.

Printre facilitățile ce vor fi incluse în parcul nou amenajat se numără un drum de legătură între străzile Drumul Fermei și Laurențiu Raiciu, zone verzi generoase, spații recreaționale dedicate copiilor de diferite vârste și pensionarilor, precum și o zonă special destinată animalelor de companie. Totodată, amenajarea va aduce cu sine și extinderea ofertei de locuri de parcare, cu aproximativ 115 noi locuri, pentru a facilita parcarea în zona respectivă.

Această inițiativă reflectă angajamentul administrației locale pentru îmbunătățirea calității vieții în comunitate și crearea de spații publice funcționale și atractive pentru toți locuitorii orașului. Parcul "Amenajare drum și parc - Laurențiu Raiciu" se anunță a fi nu doar un loc de relaxare și socializare, ci și un pol de atracție pentru întreaga comunitate, contribuind la dezvoltarea și consolidarea legăturilor între locuitorii din Popești-Leordeni.

parc popesti leordeni