Parcul Laurențiu Raiciu din Popești-Leordeni este aproape finalizat

Primarul din Popești-Leordeni, domnul Petre Iacob, anunță într-o postare pe pagina personală de facebook că este încrezător în finalizarea proiectului parcului Laurențiu Raiciu din localitate, parc ce va avea o suprafață generoasă de 12.500 mp. Chiar înainte de recepție, acesta face o vizită zilnică pentru a monitoriza stadiul lucrărilor și pentru a simți bucuria comunității în jurul acestui proiect.

Cu doar câteva zile înainte de finalizare, primarul a subliniat că parcarea este pregătită să primească atât adulți, cât și copii din alte zone, oferind peste 100 de locuri de parcare. Mai mult decât atât, a transmis un mesaj către cei care distribuie pliante pentru partidele politice, invitându-i să folosească acest nou spațiu ca loc de adunare pentru semnături.

În plus, primarul a furnizat detalii despre progresele lucrărilor, enumerând cantitățile de plante și arbori care au fost deja plantați în parc. De la brazi și sângeri până la tei și hortensii, parcarea este gata să își primească vizitatorii într-un mediu natural și plăcut.

- Brazi - 155 buc
- Sânger - 150 buc
- Catalpa - 108 buc
- Mesteacăn - 90 buc
- Platani - 60 buc
- Thuja - 65 buc
- Corcoduș roșu - 34 buc
- Tei - 30 buc
- Hortensia - 90 buc
- Juniperi orizontali , 71 buc.
- Iarbă Japoneză , 2000 buc
- Coada de ponei - 1500 buc

În curând, se vor finaliza lucrările de amenajare a terenului de joacă și a terenului de baschet, se va conecta iluminatul, se vor marca parcările, iar primarul anticipă cu entuziasm momentul recepției oficiale a noului parc.

" Bucuria comunității din jurul acestui parc o resimt în fiecare seară stând de vorbă cu oamenii, însă vreau să reamintesc tuturor locuitorilor că în urma recepției, acest parc poate găzdui fără probleme adulți și copii din oricare altă zonă, dispunând și de peste 100 locuri de parcare", mai declară domnul Petre Iacob, primarul Orașului Popești-Leordeni

parcul laurentiu raiciu