Investiție uriașă în zona de sud a Bucurestiului - primul patinoar modern în ultimii 70 de ani, "Berceni Arena"

În Sectorul 4 al Capitalei, proiectul ambitios al "Berceni Arena" își croiește drum către finalizare, marcând un moment istoric pentru București. Cu o investiție în valoare de aproximativ 10.000.000 de euro, acest nou patinoar se anunță a fi un pilon în revitalizarea activităților de agrement din zonă, reprezentând primul patinoar construit în oraș în ultimii 70 de ani.

Stadiul avansat al lucrărilor îndeamnă la optimism, iar conform autorităților locale, "Berceni Arena" ar putea fi operațional încă din acest an. Cu o capacitate de 800 de locuri în tribune, acest complex sportiv promite să devină epicentrul pasiunii pentru sporturile pe gheață în București.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, și-a exprimat satisfacția față de progresul acestui proiect într-o postare pe rețelele de socializare, subliniind importanța adusă de acest patinoar în peisajul sportiv al Capitalei. "Berceni Arena" nu doar că va găzdui singurul patinoar competițional din București, ci va oferi și o infrastructură modernă, adaptată nevoilor sportivilor și publicului larg.

"Clădirea viitoarei „Berceni Arena” se află într-un stadiu avansat de execuție, așa că putem spune, cu mândrie, că repunem Bucureștiul pe harta capitalelor europene care oferă oamenilor infrastructură dedicată practicării sporturilor pe gheață”, a declarat primarul sectorului 4, Daniel Băluță.

Odată finalizat, "Berceni Arena" nu va fi doar un loc de practicare a sporturilor pe gheață, ci și un punct focal al comunității, promovând un stil de viață activ și consolidând legăturile sociale între locuitorii orașului. Această investiție remarcabilă nu numai că îmbogățește oferta sportivă a Bucureștiului, dar reafirmă și angajamentul orașului față de facilitățile moderne și promovarea unui stil de viață sănătos.

berceni arena patinoar