În această dimineață s-a deschis traficul pe noul pasaj construit în cadrul proiectului Lotului 1 Sud al Autostrăzii Bucureștiului, situat pe DN4 Popești Leordeni peste A0

Astăzi, 12 martie 2024, la ora 09:00, s-a dat în folosință noul pasaj construit în cadrul proiectului Lotului 1 Sud al Autostrăzii Bucureștiului, situat pe DN4 - Popești Leordeni peste A0. Această deschidere a permis începerea circulației rutiere în zonă.

Acest pasaj, care a fost așteptat cu interes de către comunitatea locală și șoferii care folosesc această rută, va facilita circulația în zonă și va contribui la fluidizarea traficului în zonă.

Acest eveniment a fost anunțat de cei de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pe pagina lor oficială de facebook: "Marți, 12.03.2024, ora 9.00, se deschide traficul rutier pe noul pasaj construit din DN4 peste A0, în cadrul contractului pentru construcția lotului 1 al Autostrăzii de Centură București Sud, între Glina și Vidra.
Până la finalizarea lucrărilor, circulația pe pasaj se va desfășura pe o singură bandă de circulație corespunzătoare fiecărui sens de mers!"

Până la finalizarea lucrărilor, traficul pe acest pasaj va fi direcționat pe o singură bandă de circulație pentru fiecare sens de mers.

A0 - DN4 Popesti Leordeni pasaj rutier