Drumul de legatura dintre Strazile Amurgului si Drumul Fermei va fi construit in scurt timp

Într-o inițiativă menită să rezolve problemele de trafic și de parcare din zonă, autoritățile locale au demarat astăzi proiectul de construire a unui drum de legătură între străzile Amurgului și Dr. Fermei. Această intervenție vine în contextul dificultăților cauzate de lipsa conexiunilor intermediare între cele două străzi paralele, care până acum erau accesibile doar prin capete, aglomerând considerabil străzile Popești Vest, Solstițiului și Sf. Agnes.

Lansarea acestui nou proiect a fost anunțată de către domnul Petre Iacob, primarul orașului Popești Leordeni, pe pagina personală de facebook: "Drumul de legatura dintre Strazile Amurgului si Dr.Fermei
O problema reala pentru aceasta zona pe langa insuficienta locurilor de parcare, era faptul ca cele doua strazi paralele nu aveau conexiuni intermediare, accesul intre acestea putand fi facut doar prin capete, agomerand totodata foarte mult Strazile Popesti Vest, Solstitiului si Sf. Agnes.
Astazi lucram la acest proiect menit sa solutioneze aceste neajunsuri, deschizand o noua legatura intre cele doua strazi.
Conformatia terenului permite pe langa cele doua sensuri carosabile si amenajarea a 200 locuri de parcare in spic pe laterale si o zona verde cu banci si alei pietonale.
Cu aceasta ocazie ii rog pe toti vecinii din zona care au o problema cu locul de parcare sa depuna solicitare la Primarie pentru a le fi alocata o parcare de resedinta.
Pana la finalul lunii proiectul va fi edificat, parcarile numerotate si se va incepe alocarea acestora in functie de ordinea sosirii cererilor"

Proiectul prevede nu doar construirea unui drum cu două sensuri de circulație, ci și amenajarea a 200 de locuri de parcare dispuse în spic pe laterale, alături de o zonă verde echipată cu bănci și alei pietonale. Acest demers este gândit să faciliteze accesul localnicilor și să reducă presiunea asupra infrastructurii existente.

Cu această ocazie, locuitorii din zonă sunt rugați să depună solicitări la Primărie pentru alocarea unui loc de parcare de reședință. Alocarea parcărilor va fi realizată în funcție de ordinea în care vor fi primite cererile.

Finalizarea proiectului este așteptată până la sfârșitul acestei luni, moment în care parcările vor fi numerotate și alocările vor începe. Această inițiativă promite să aducă un suflu nou în zonă, îmbunătățind semnificativ calitatea vieții pentru locuitori.

drumul fermei popesti