Creșa Lămâiței din Popești Leordeni - Lucrari in curs cu termen de finalizare asumat de constructor - 9 luni

Primarul orașului Popești Leordeni, domnul Petre Iacob, a anunțat că lucrările la noua Creșă Lămâiței sunt în plină desfășurare și se așteaptă să fie finalizate în termen de 9 luni, conform angajamentului constructorului.

Construcția creșei din Popești Leordeni va avea un regim de înălțime de P + etaj parțial și va include cinci grupe pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 și 3 ani. Clădirea principală va ocupa o suprafață de 1445,60 metri pătrați la sol, oferind spații moderne și sigure pentru cei mici.

Pe lângă construcția de bază, unitatea va dispune de multiple facilități, menite să asigure un mediu de învățare și joacă adecvat:
- Locuri de joacă acoperite cu tartan și nisip
- Alei de acces auto prevăzute cu parcări
- Alei pietonale
- Spații verzi

Primarul a subliniat importanța finanțării externe obținute pentru acest proiect, care este susținut prin intermediul Companiei Naționale de Investiții (C.N.I). Creșa Lămâiței va respecta standardele europene, oferind astfel condiții de top pentru educația timpurie a copiilor din Popești Leordeni.

"𝐂𝐫𝐞𝐬̦𝐚 𝐋𝐚̆𝐦𝐚̂𝐢𝐭̦𝐞𝐢 - 𝐋𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐜𝐮 𝐭𝐞𝐫𝐦𝐞𝐧 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐬𝐮𝐦𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐨𝐫 - 𝟗 𝐥𝐮𝐧𝐢

Construcția va avea un regim de înălțime P + etaj parțial și va include 5 grupe pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 și 3 ani.
În afara construcției de bază care va ocupa o suprafață de 1445,60 mp la sol, se vor mai regăsi în incinta unității:
* locuri de joacă acoperite cu tartan și nisip;
* alei de acces auto prevăzute cu parcări;
* alei pietonale;
* spații verzi.
Reamintesc că și pentru acest obiectiv am obținut fonduri externe, fiind finanțat prin C.N.I iar cu siguranță această creșă va fi la standarde europene.", a declarat pe pagina personală de facebook, domnul Petre Iacob, primarul orașului Popești Leordeni.

Acest proiect reprezintă un pas important în dezvoltarea infrastructurii educaționale din oraș, răspunzând nevoilor comunității și contribuind la creșterea calității vieții pentru familiile tinere.

cresa lamaitei popesti leordeni