Consultanta Imobiliara

Compania Sud Imobiliar Expert vă propune un pachet de servicii complexe, utile atât personelor fizice cât şi celor juridice. Astfel, în funcţie de necesităţile dumneavoastră, vă putem oferi:

59-sudConsultanţă în tranzacţii imobiliare - echipa noastră de agenţi imobiliari oferă soluţii complete privind vânzarea sau închirierea tuturor tipurilor de imobile (case, vile, apartamente, spaţii comerciale, spaţii de birouri, spaţii industriale, terenuri). Alocăm resurse adecvate pentru fiecare proprietate, în aşa fel încât tranzacţia să se desfăşoare cu succes.

Evaluări autorizate - realizăm evaluări de proprietăţi pentru diferite scopuri - împrumuturi bancare (finanţări, achiziţii, marketing şi contabilitate), situaţiile financiare pentru bilanţul anual, achiziţii, restructurări de portofolii, operaţiuni de leasing. Serviciile noastre de evaluare îndeplinesc cerinţele standardelor internaţionale de evaluare (IVSC, TEGoVA, ANEVAR).


Rapoarte de piaţă/analiză imobiliară – credem că o investiţie profitabilă este rezultatul unei cercetări valide a pieţei imobiliare prezente dar şi viitoare. Din acest motiv, suntem într-o permanentă analiză a evenimentelor imobiliare, deţinem un portofoliu bogat de oferte şi dăm dovadă de expertiza necesară în estimarea corectă a valorii de piaţă a proprietăţilor imobiliare, respectiv, a tendinţelor de regres sau evoluţie a pieţei.