Bugetul Clubului Sportiv Sportiv Popești Leordeni refăcut, promovarea în liga a 2-a devine o prioritate

Bugetul Clubului Sportiv Sportiv Popești Leordeni refăcut, promovarea în liga a 2-a devine o prioritate, anunță într-o postare pe pagina personală de facebook, domnul Petre Iacob, primarul orasului Popești-Leordeni.

"Așa cum am promis la ședința cu părinții juniorilor din 04.03.2024, am reușit prin înțelegerea Consiliului Județean să refacem bugetul clubului "sfârtecat" de amendamentele USR.
Într-un moment în care performanța echipei noastre merită toată susținerea pentru a promova în liga a 2-a, votul și acțiunile Consiliului Local din păcate i-a făcut să se gândească o perioadă de timp mai mult la desființarea echipei și mai puțin la rezultate și obiectivele importante.", a mai declarat domnul Petre Iacob.

Clubul Sportiv din orașul Popești Leordeni primește un impuls major în drumul său spre promovarea în liga a 2-a, odată cu refacerea bugetului și rezolvarea problemelor financiare critice. Primarul Petre Iacob se declară mulțumit de eforturile depuse pentru a găși soluții viabile în parteneriat cu Consiliul Județean.

În cadrul unei întâlniri cu părinții juniorilor din club, datată 4 martie 2024, primarul a făcut promisiuni în ceea ce privește sprijinul financiar pentru club și subvenționarea abonamentelor pentru grupele de copii și juniori. Inițial, eforturile au fost întâmpinate cu obstacole din partea Consiliului Local, care a pus în discuție chiar desființarea echipei.

Cu toate acestea, Consiliul Județean a intervenit și a facilitat refacerea bugetului clubului. Astfel, problemele financiare au fost soluționate, iar abonamentele pentru copii și juniori vor fi subvenționate, facilitând accesul acestora la activități sportive de calitate.

În lumina acestor progrese, primarul Petre Iacob exprimă optimismul său cu privire la viitorul echipei și la contribuția acesteia la dezvoltarea sportului local.